Відома співачка Світлана Лобода вельми ефектно попрощалася зі спекотним літом. Артистка відірвалася на запальній вечірці разом зі своїми друзями, де також помітили й Івана Дорна.

Читайте Знай в Google News!

Як виявилося, виконавиця хіта "Твои глаза" витратила літній час на користь собі і близьким. Артистка розповіла, що найтепліші місяці в році присвятила тренуванням. Але найцікавіше залишилося "на солодке" Свєта Лобода разом з Іваном Дорном потужно повеселилися в Греції.

Про це стало відомо завдяки відео, яке вже опублікували фанатські пабліки в мережі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Лобода похвалилася результатами кропіткої роботи над собою на курорті в Греції. Зірка приміряла спокусливе чорне бікіні з геометричним візерунком. Ліф підкреслив пишне декольте поп-діви. Тонкі трусики з високим вирізом зробили акцент на підтягнутих стегнах молодої мами.

Артистка зробила макіяж в природних, спокійних кольорах, завдяки чому її аутфіт виглядав ще більш гармонійно і легко. Інстадива доповнила образ сережками, браслетом, клатчем і босоніжками на високих підборах в колір сукні.

У такому вигляді Лобода запалила на вечірці разом з друзями. Мама двох доньок танцювала ламбаду з кількома гостями, а після пустилася в танок з колегою, співаком Іваном Дорном. Дві зірки відривалися під трек Мадонни Vogue. І якщо Іван був у кросівках, то Світлана граціозно показувала чудеса пластики у парадному взутті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Лобода засвітила свої принади просто на жеребці: "Яка апетитна".

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода прикувала погляди крихітною спідничкою, фігура на мільйон.

Знай.uа писав, Лободі пластика не пішла на користь - як змінювалася зірка з роками.