Популярна українська письменниця Ірена Карпа на емоціях розповіла, що нарешті відправила дітей до школи. Про це письменниця роздумує у відповідному дописі, який з'явився на її особистій сторінці у Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"1 вересня. Алілуя! День спиху дітей у школу. Головне це, на радощах замість їхніх портфелів не скинути з вікна улюблений саквояж: він нам дуже навіть зможе раптом знадобитися доя ідеальної втечі від daily routine", - написала Карпа.

Письменниця має білий саквояж і повідала історію його авторки
Alice Grishajeva - додасть цьому об’єкту шарма ледь не фільмів Бартона:

"Я очень торопилась попасть в этот мир и, видимо, для того, чтобы шить. - знищує плечами Аліса. - Началось все с того, что пуповину мне перерезали портновскими ножницами. Других под рукой просто не было, потому что маму не успели отвезти в роддом и я обрадовала всех первым криком на домашнем диване. Сколько я себя помню - все время с шитьем. Правда, на курсах кройки и шитья, мне сказали, что я конечно очень стараюсь, но шить мне не дано. Да, преподавательница бы очень удивилась, увидев, чем я занимаюсь сейчас"

GRIE – це монобренд шкіряних сумок-саквояж. Дизайнери закохані у саквояжі і вже понад 4 роки зосереджені на виробництві лише цієї старовинної моделі.
Їхня мета — створювати речі, що служитимуть довгі роки. Дизайн саквояжів навмисно лаконічний - без зайвих деталей, стримана класика лишатиметься актуальною завжди.

"Я от обов’язково спакую свій білий саквояж, бо мрію на днях прилетіти до вас у Київ А ви куди гайнете за першої нагоди?", - підсумувала Карпа.

Geplaatst door Karpa Irena op Dinsdag 1 september 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Карпа посеред траси застрягла у "капсулі майбутнього": "А у вас бувають дежавю?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ірена Карпа виступає проти бюстгальтерів — нестерпно в літню спеку!

Також "Знай.uа" писав, любителька виходити заміж Ірена Карпа знову вдяглася у весільну сукню: "Ледве мене вмовили"