Популярний український співак Михайло Хома, якого знають і люблять по виступам старого доброго Дзідзьо, скучив за пригодами. Михайло ненадовго залишив українську столицю і приїхав до своєї рідної Львівської області.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Хоми в мережі Instagram.

Публікація Михайла Хоми, скріншот: Instagram
Публікація Михайла Хоми, скріншот: Instagram

"Вчора приїхав додому. Тільки зайшов до хати, а на порозі мене вже чекав мій вуйко Окунь, рибак, з величезним сомом. Питаю: "А то за що?!", а він мені "За заслуженого". Сьогодні відправив свого похресника Олексія в 2-ий клас, а сам наварив ухи. Олексій прийшов, поїв, каже, шо уха - дуже добра. Зробив мені дві фотки, обоє не знаємо, яку з них виставити. Виставляєм дві. Вітамо всіх з початком навчального року, з Днем знань!!!!",- підписав публікацію Михайло Хома.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що дружина відомого українського співака Дзідзьо співачка SLAVIA, справжнє ім'я якої Ярослав Хома, випустила унікальний кліп, який мотивує жінок виходити з-за широких спин своїх обранців і реалізуватися як особистість.

"Ми нікому нічого не винні, ми зобов'язані тільки самі перед собою - бути красивими і щасливими. Треба стежити за собою, а не за чоловіками. Якщо ми хочемо щось змінити, то треба починати з себе, наповнюватися новими знаннями, через які відбувається трансформація свідомості, тоді зміниться і світ навколо, і чоловік, і навіть близькі і рідні нам люди", - розповіла дружина Dzidzio.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, британський співак Ед Ширан вперше став батьком.

Як повідомляв Знай.uа, Лобода занурила Дорна в нічне життя, танцям і веселощам немає меж - не треба соромитися.

Знай.uа писав, Влад Яма відверто заговорив про лідерів нового сезону "Танці з зірками".