Квартал 95 привітав своїх шанувальників з днем знань 1 вересня. На честь свята, студія опублікувала на офіційній сторінці в Instagram комедійний ролик. Ключовою темою ролика стала черга в квітковий магазин. Номер виконав легендарний дует"Брати Шумахери".

Фабула невигадлива-заїкається мужик приходить в квітковий магазин і намагається вибрати квіти, щоб відправити сина в перший клас. Між ним і продавцем закономірно виникають смішні непорозуміння, спостерігати за якими — одне задоволення для цінителів гумору. Warning! Заїкаються насправді люди можуть образитися. Втім, "Кварталу" не звикати жартувати на межі фолу. І людям без почуття гумору їх дивитися просто протипоказано. Тільки якщо ви готові посміятися над собою і над надзвичайно життєвими ситуаціями.

У коментарі до відеоролика гумористичний проект привітав усіх фанатів з першим днем осені-днем знань.

“Така ситуація могла статися будь з ким 1-го вересня в квітковому магазині😂

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

🎓Вітаємо з Днем знань! Терпіння вчителям, батькам, й успіхів і натхнення учням!

вечернийквартал #вечірнійквартал # квартал95 #kvartal95"—- написали представники кварталу, як завжди коротко і ємко. Решта за них скаже номер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".