Співачка Крістіна Орбакайте, дочка Примадонни російської естради Алли Пугачової, ростить чудову дочку на ім'я Клавдія Земцова. Малятко дорослішає разюче швидко-здається, ще недавно маленький" пірожочек " Клавочка плескалася в дитячому басейні, викликаючи розчулення у користувачів мережі... і ось тепер, майже доросла леді з променистою посмішкою готова йти в свій третій клас. Фотографією підрослої дочки поділилася Крістіна Орбакайте в своєму Instagram.

На фотографії-сонячний день у США, і стильно одягнена Клава зі шкільним рюкзаком стоїть посеред вулиці. На ній-біла блузка в дрібну чорну квіточку, коротка чорна спідничка, гольфи з котиками і модні кросівки. Звичайно, це не зовсім класичний шкільний дрес-код. Але, судячи з усього, зірковій дівчинці це невелике "хуліганство" пробачать. Стало бути, дрес-код в її школі не такий вже суворий?

Всього за годину фотографія набрала майже 57 тисяч лайків. Шанувальники розсипаються в компліментах і бажають клаві Земцовій щасливого навчального року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадавши, Орбакайте показала єдину онуку Пугачової.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній чоловік Орбакайте одружився вже вшосте на зовсім юній дівчинці з Чечні.

Також Знай.ua писав, заплакана Крістіна Орбакайте з'явилася на публіці в траурному вбранні.