Вже цієї осені на телеканалі СТБ стартує нове шоу "Холостячка", в якому свого обранця шукатиме переможниця "Танців з зірками, українська актриса Ксенія Мішина. На сторінці проекту Instagram розкрили цікаві факти про новий формат, адже раніше в шоу "Холостяк" свою любов шукали чоловіки. Так, вже відомо, що ведучим шоу буде Григорій Решетняк, який вів і чоловічі сезони програми. Також повідомляється, що через карантин зйомки довелося перенести.

Читайте Знай в Google News!

"На відміну від проекту "Холостяк", де головний герой вручав дівчатам троянди, Ксенія Мішина чіплятиме учасникам бутоньєрки. Тому троянда як незмінний символ романтики залишається на передовій позиції. Ще однією важливою відмінністю є кількість учасників. У реаліті "Холостяк" на першу вечірку приїжджає 25 учасниць. У проект "Холостячка" за серце головної героїні боротимуться 15 чоловіків. Організація побачень, продумування зустрічей покладається на чоловіків. Саме учасники будуть запрошувати Ксенію на побачення, часом навіть анонімно", - розповіли на сторінці проекту в соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.