1 вересня на каналі 1+1 стартував новий телепроект "Майже колишні". Це реаліті-шоу було створено для того, щоб допомогти людям з проблемними відносинами розібратися в них. Учасниками проекту стануть одружені і" вже-майже-не-закохані " пари, які знаходяться на межі розставання. Експертом на проекті стане відома практикуюча психологиня Ірина Кириченко. Ви могли знати її за проектом"Одруження Наосліп".

Перед тим, як українці побачили пілотний випуск проекту, Ірина Кириченко в студії "Сніданок з 1+1" відверто розповіла, чи дійсно можна врятувати шлюб, який тріщить по швах, за допомогою психологів. Вона також поділилася, що в основному стає причиною розставання сімейних пар.

Ірина Кириченко розкрила телеглядачам сумну статистику. Виявляється, Україна-одна з лідерів Європи за кількістю розставань. Тільки за 2019 рік, за даними Мін'юсту, в Україні розлучилися близько 54 000 пар. А в 2020 році масу шлюбів розвалила пандемія Covid-19 і тривалий карантин.

«У кожного героя проекту є можливість побачити себе з боку, адже дуже часто те, як ми бачимо себе і свою поведінку не збігається з реальною картиною. Герої проекту пройдуть ряд випробувань: дистанція між подружжям - протягом семи днів пара житиме в одному будинку, який розділений червоною лінією навпіл; будуть випробування на детекторі брехні; випробування ідеальними побаченнями тощо. Зазвичай ми вважаємо, якщо у відносинах нам погано, то змінивши партнера, нам відразу ж стане краще. Тому ми і надаємо героям проекту таку можливість. У проекті я допомагаю героям проаналізувати, зрозуміти або прийняти певні ситуації. Ми разом розробляємо план змін, вектор, по якому рухаємося. Я спостерігаю за динамікою розвитку відносин і при необхідності можу внести певні корективи або поради подружжю », - розкрила секрети реаліті психологиня.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Ведуча "Сніданку" Неля Шовкопляс поставила запитання психологині, які головні причини розлучень серед українців на сьогоднішній день. У числі "лідерів" виявилися зрада, фінансові проблеми, ранній вік одруження, залежність одного з партнерів, насильство в сім'ї і відсутність взаєморозуміння.

Нагадаємо, учасниками нового реаліті» Майже колішні " стануть одружені пари, які знаходяться на межі розлучення, але готові дати собі шанс врятувати сім'ю. За умовами проекту, вони протягом тижня будуть жити в розділеному навпіл будинку і пройдуть «стрес-тести». За результатами випробувань подружжя приймати рішення, чи готові вони до змін заради збереження шлюбу, або дійсно прагнуть до розлучення. Виробництво проекту-Friends Production.

Дивіться нове реаліті-шоу «Майже колішні» щовівторка о 22:45 на «1+1»

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, у ведучої ТСН Марічки Падалко випав зуб у прямому ефірі

Як повідомляв портал Знай.иа ведучій зарядили сніжком в обличчя в прямому ефірі