Відомий співак, хореограф та учасник гурту Rumbero's Амадор Лопес розповів про те, як проходив День Знань в далекій Венесуелі під час, коли він був школярем.

Там також святкують 1 вересня, і це не менш важливий день, ніж для українських дітей. Під час зйомок програми "Діти проти зірок" (Новий канал) Лопес розповів, що основна частина свята у них завжди була офіційною і урочистою. Найцікавіше починалося потім.

Амадор Лопес, фото: Новий канал
Амадор Лопес, фото: Новий канал

Амадор розповів, що після того, як офіційна частина завершувалася, починалася тематична вечірка. При цьому образи для себе учні завжди продумували самі.

Традиційно карнавал у Венесуелі проводиться в лютому, а 1 вересня фактично проходила міні-репетиція. Лопес розповів, що найбільше йому запам'яталося свято в індійському стилі.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Це було яскраво, феєрично і дуже атмосферно", - поділився співак.

Також Амадор розповів, що він завжди спізнювався на урочисту лінійку.

"Не знаю, чому так відбувалося", - сміючись сказав Лопес. Також він сказав, що його улюбленими предметами в школі була хімія і трудове навчання. Він сказав, що завжди любив майструвати що-небудь своїми руками, і навіть костюми він завжди робив без допомоги батьків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олег Серафін з групи Rumbero's зворушливо розповів про свою маму.

Також "Знай.ua"писав, що суддя" МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво ексклюзивно розповів про своє життя і про новий сезон відомого кулінарного шоу.