Сценарист першого сезону серіалу "Перші ластівки" Євген Тунік розповів про те, як буде називатися другий сезон серіалу. Серіал перетворюється в багатосерійну антологію, весь акторський склад залишиться на своїх місцях, ніяких замін не буде, проте персонажі будуть абсолютно новими.

Він отримає назву "Zaвисимые". Таку назву було обрано не випадково, і Тунік розкрив секрет, чому було обрано саме такий варіант.

Він розповів, що слово з латинською буквою Z несе велике смислове навантаження. Тунік заявив, що назву придумували дуже довго, тому що хотіли, щоб серіал відображав сюжетні лінії і мав актуальний соціальний посил. Слово "залежність" кожною людиною сприймається по-своєму. Зокрема, хтось залежний від алкоголю, хтось - від наркотиків, хтось - від соцмереж, ігор і т.д. більш того, є залежність і від думок, суджень. Кожен з нас так чи інакше залежний.

Тунік заявив, що їх завдання - показати темну і світлу сторони дорослого і молодого покоління, розкрити їх залежності і їх небезпеку в розрізі сьогодення. Латинська Z в назві дає розуміння, про кого серіал - про молодих людей, яким 18-20 років. Новий сезон "Перших ластівок" вийде на Новому каналі вже в 2020 році.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Знай.uа пощастило потрапити на зйомку одного з побачень Холостячки Ксенії Мішиної з учасниками.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Також читайте в інтерв'ю Знай.uа, що Олег Кензов думає про порівняння з Томом Харді, як дорослішає його дочка і як пройшли зйомки "Кохання на виживання" в Перу.