Лариса Созаєва – українська танцівниця і ексдружина відомого співака Віктора Павліка. Цього літа її 21-річний син помер від раку кісток, а колишній чоловік одружився з молодою коханкою. Як жінка пережила життєві трагедії – читайте в нашому матеріалі.

Біографія

День народження – 30 червень
Місце народження – Тернопіль, Україна
Офіційна сторінка в Фейсбук
Офіційна сторінка в Інстаграм

Освіта

Середню освіту Созаєва отримала в рідному місті. Потім переїхала до Києва і вступила до Київського національного університету культури і мистецтв.

У 2018 року жінка почала навчання на факультеті психології, проте через рік була змушена піти через хворобу сина.

Лариса Созаева, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Особисте життя

Лариса Созаєва зараз знаходиться в розлученні. Зі своїм колишнім чоловіком Віктором Павліком вона познайомилася під час роботи в Тернопільській філармонії – Лариса танцювала в ансамблі, а Віктор співав.

Спочатку молодих людей пов'язувала лише дружба, але з часом вона переросла в любовні відносини. Разом пара прожила 18 років, а в 2011 році розлучилася. Але не надовго – через рік подружжя помирилося і навіть повінчалося під час відпочинку в Туреччині.

Лариса Созаева, фото: Facebook

Скандали

Смерть сина

Павло Павлік народився 7 травня 1999 року. Після закінчення школи він вступив до Національної академії Служби безпеки України, але відслужити встиг тільки два роки. У жовтні 2018 року у хлопця було діагностовано онкологічне захворювання – саркома хребтів.

За час лікування Павло переніс 18 курсів хіміотерапії і складний курс променевої терапії. Однак хвороба не відступала – Павліку-молодшому ставало все гірше і гірше.

Влітку 2020 він опублікував в своїх соціальних мережах пост, в якому розповів про погіршення здоров'я.

"Тиждень тому, в черговий раз перевіривши організм за допомогою КТ і МРТ, я почав втрачати і без того слабку надію в моїй голові", – написав він.

Лариса Созаева, фото: Facebook

Також хлопець розповів, що прийняв складне рішення – припинити лікування, бо воно не давало ніяких результатів.

"Нам не вдалося зупинити розвиток моєї хвороби, вона продовжує активно вражати мій організм, руйнуючи його зсередини. А значить мені залишилося тільки протриматися в живих скільки зможу", – розповів син співака.

Тоді Павлик зазначив, що нормально ставиться до свого стану, а найбільше переживає за своїх близьких – матір і батька.

За словами Лариси Созаєвої, їй довелося взяти на себе роль генерала в спідниці, щоб на власному прикладі продемонструвати синові силу і стійкість духу. Жінка також зізналася, що після того, як Павло дізнався про онкологічний діагноз, вона розмовляла з ним на складні теми – зокрема, про життя і смерть.

7 серпня Павла Павліка не стало. Похорон відбувся в Києві в закритому форматі. На ньому були присутні виключно члени і близькі друзі сім'ї.

Через кілька тижнів жінка звернулася до інших матерів, які також втратили своїх дітей, і нагадала, що "близькі дані нам на час".

Сьогодні колишня дружина Віктора Павліка веде активну просвітницьку і волонтерську діяльність, допомагаючи людям, які страждають від онкологічних захворювань.

Лариса Созаева, фото: Facebook

Скандал з 25-річною коханкою Павліка

Лариса Созаєва мимоволі стала учасницею скандалу, пов'язаного зі зрадою чоловіка Віктора Павліка. Пара розлучилася ще в 2016 році, проте причин розладу в сім'ї довгий час ніхто не знав, поки це не стало надбанням громадськості.

Влітку 2020 року з'ясувалося, що Павлік одружився зі своїм концертним директором Катериною Репяховою, якій всього 25 років.

Після того, як громадськість дізналася про зраду Павліка, Лариса Созаєва прокоментувала ситуацію, заявивши, що це не перші "пригоди" чоловіка.

У своєму профілі в соціальній мережі Фейсбук вона опублікувала фотографію, на якій її ексчоловік позує голим. Це фото, зроблене коханкою, він нібито сам надіслав своїй дружині.

"Підозрювала я щось? Звичайно! Але я так втомилася від його пригод – до цього п'ять років в коханках ходила Тетяна, теж концертний адміністратор. До цього 18-річна стюардеса...", – написала вона.

За словами Лариси, нова пасія ексчоловіка – 25 річна Катерина Репяхова – народилася в бідній родині, тому, вступивши в київський вуз, дівчина постійно відчувала фінансові проблеми.

Екатерина Репяхова, фото: Инстаграм

Жінка також зазначила, що Павлік витрачав на свою коханку останні сімейні заощадження, ні в чому їй не відмовляв, при цьому обмежуючи свою тодішню дружину і сина.

За словами Созаєвої, коханка її чоловіка харчувалася в ресторанах, їздила по Києву на таксі, ходила в елітний салон краси і отримувала дорогі подарунки, зокрема – норкову шубу.

"А ми з сином не могли собі Макдональдс дозволити, за 12 останніх років ні у мене, ні у сина не було днів народження в кафе або ресторані через відсутність грошей (він так говорив)", – розповіла вона.

Екатерина Репяхова, фото: Инстаграм

Лариса зазначила, що в той час молода коханка Павліка працювала концертним директором психолога Карпачова, який карав робітницю в разі неповного заповнювання залів. В результаті у неї накопичився борг у розмірі 30 тисяч гривень, який зголосився погасити Віктор Павлік.

Паша тебе ненавидів

Після похорону сина Созаєва опублікувала ролик з Instagram Репяхової, в якому дівчина розповідала про стан Віктора після смерті сина.

Созаєва закликала дівчину зняти чорний одяг і повернутися до колишнього способу життя. Також, за словами жінки, її покійний син "терпіти не міг" Репяхову.