Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, зроблених під час першого прямого ефіру довгоочікуваного свіжого сезону шоу "Танці з зірками 2020", яке стартувало 30 серпня.

Так, артистка, яка незмінно веде проект разом з Юрієм Горбуновим, приміряла спокусливу білосніжну сукню від грузинського дизайнера з Лондона David Koma, вбрання якого обирає для "Танців" не вперше.

Красуня засвітила розкішне декольте і плаский животик, а жіночний образ доповнила нюдовим вечірнім макіяжем і аксесуарами з дорогоцінними каменями. За лаштунками проекту дівчина позувала з українським ресторатором, телеведучим і актором Даніелем Салемом, учасником 6-го сезону "Танців з зірками" в 2019 році.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тіна Кароль та @daniel_jihad_salem на @tanci1plus1 ❤

Фолловери не пройшли повз, але їх думки щодо відвертої сукні розділилися: "Тіна красива дівчина але, чесно кажучи вбрання не дуже....", "Тіна прекрасна, але куди дивиться її костюмер, плаття псує весь образ.", "?????? Не розумію, що з Тіною????", "Вульгарне плаття".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.