Співачка і дружина продюсера Олексія "Потапа" Потапенко Настя Каменських, крім іншого, відома своєю любов'ю до тварин. Настя просто не може пройти повз кого-небудь пухнастого і окатого — неодмінно кинеться тискати. Каменських, яка ще, до того ж, активна інста-блогерка, виклала у себе на сторінці фото, де тримає на руках п'ять чарівних цуценят породи Бішон фрізе. На обличчі у Каменських-посмішка і непідробна ніжність. Сама артистка позує без макіяжу, з недбало розпатланими кучерями і в білому атласному домашньому халаті.

“These little puppies are soooo sweet 🥰❤️

#puppies #bichonfrise #purelove"—- написала під своїм фото Каменських, що в перекладі означає: "Ці маленькі цуценята такі милі!”.

У коментарях фанати почали жартувати, що діти, мовляа, на Потапа зовсім не схожі, що Насті пора вже своїх народжувати, і що вона зі своїми кучериками загубилася серед бішонів. Також серед шанувальників виявилося багато бажаючих купити таку красу і собі. У Каменських запитували ціну цуценят.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Бішон Фрізе: трохи про породу Настіних улюбленців

Бішон фрізе (фр. Bichon à poil frisé) - Французька маленька порода собак з групи бішонів (болонок). Відрізняється кучерявою, густою, довгою і шовковистою шерстю, тільки білого кольору, бежеві або рудуваті (іржаві) плями допускаються тільки у цуценят. B перекладі з французької назва породи перекладається як кучерява болонка (фр. bichon-болонка, poil — шерсть, frisé — кучерявий, кучерявий).

Бішон-фрізе відрізняється чудовим характером. Це ідеальна собака-компаньйон: доброзичлива, віддана, обожнює спілкування зі своєю людською сім'єю. Прихильність до людей змушує Бішон-Фріза перебувати переважно в приміщенні. Ця порода не пристосована для того, щоб жити на вулиці. Бішон-фрізе завжди готовий пограти, погуляти або просто полежати біля вас. Позитивний настрій робить цю собаку ідеальним другом як для молоді, так і для літніх людей. Це миле істота обожнює бути центром уваги і дивно легко засвоює спеціальні навички.

Неважко здогадатися, чому вибір Насті Каменських припав саме на цих істот. Адже вони прекрасні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.