Донька Михайла Боярського та Лариси Луппіан Єлизавета Боярська цього року відзначатиме 35-річчя. Нині вона є відомою акторкою, щасливою дружиною та мамою двох дітей.

В мережі показали, як живе донька радянського Д'Артаньяна, яка пішла стежками свого знаменитого батька. Фотографії розкішної квартири Лізи Боярської оприлюднили російські ЗМІ.

Судячи з розмірів квартири - вона гостьова. Останнім часом такий тип житла дуже модний серед знаменитостей.

Передпокій відразу ж привертає увагу. Він виконаний в червоному кольорі, який виглядає дуже стильно й оригінально.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У ній розташовані вінтажний комод і старовинне дзеркало в темній оправі. Кілька стін в передпокої пофарбовані фарбою матової текстури, а решта - білою. Виглядає таке поєднання дуже незвично і зухвало.

У зоні вітальні вбудована шафа, яка відрізняється молочно-білим фасадом. Далі можна побачити стіну, викладену декоративною цеглою червоного кольору. На ній знаходиться плазмовий телевізор. Біля його екрану актриса встановила кавовий столик і два стільці.

Всі меблі виконані в старовинному стилі. Доповнює загальну картину вінтажний телефон, який коштує як декор на столі.

Кухня викликає непідробний захват. У ній встановлено красивий гарнітур з молочними фасадами і чорної стільницею. Трохи далі розташований кухонний стілець і класичні м'які крісла. Особливо привертає в цьому столі велика чорна стільниця.

Оригінально виконано дворівнева стеля класичного білого кольору. Він дає відчуття брутальності й стильності. На ньому розташовані чорні світильники, які можна обертати на всі 360 градусів. Зараз такі освітлювальні прилади користуються величезною популярністю.

Зона їдальні знаходиться у своєрідній ніші, яка обрамлена панорамними вікнами. У ній розташований круглий столик і крісла з високими спинками.

Спальня актриси викликає відчуття спокою і комфорту. Вона оформлена в сірих кольорах. У спальні розташована велика двоспальне ліжко. Невеликий контраст в цьому приміщенні створюють кремові штори, які при необхідності занурюють спальню в напівтемряву.

У спальні також є невелика ніша з панорамними вікнами. У ній знаходиться комод, виготовлений з червоного дерева. Цікавою особливістю спальні є паркетна підлога. Він створює в ній ще більший затишок.

Також неординарно оформлена і ванна кімната. Її стіни залишили без обробки й розмістили в ній стильну сучасні меблі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єлизавета Боярська поділилася враженнями від порожнього "карантинного" Пітера

Як повідомляв портал Знай.ua, Єлизавета Боярська згадала часи своєї шаленої молодості

Також Знай.ua писав, онук Михайла Боярського викликав ажіотаж у мережі