Фотографії старшого сина Лізи Боярської викликали чималий ажіотаж в мережі. І не лише тому, що донька радянського Д'Артаньяна не любить публікувати знімки своїх дітей. Шанувальники акторки знайшли неймовірну схожіть її сина Андрія з Леонардо Ді Капріо.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно Андрійчику виповнилося 8 років, і Ліза зробила виняток, оприлюднивши кілька кадрів з дня народження сина.

Карантин вніс свої корективи й свято відзначали вдома, у сімейному колі, але не дивлячись на це атмосфера була веселою, а на столі красувався іменинний величезний торт.


Під фотографією в соціальній мережі Єлизавета розмістила зворушливий пост, в якому написала, що сім'я завжди буде для хлопчика надійною опорою і підтримкою.

Майже всі фоловери Боярської прийшли в захват від зовнішності хлопчика, порівнявши її з Леонардо Ді Капріо. Багато з них навіть змагалися - хто знайде більше схожих рис.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А ви бачите подібність між Андрієм і голлівудським актором?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єлизавета Боярська поділилася враженнями від порожнього "карантинного" Пітера

Як повідомляв портал Знай.ua, Єлизавета Боярська згадала часи своєї шаленої молодості

Також Знай.ua писав, схудлий Боярський молить про допомогу