Телеведуча Марічка Падалко одужала від коронавірусу і повертається до роботи. Радісну новину повідомила її колега Соломія Вітвіцька у своєму Інстаграмі. Вона також опублікувала спільне фото з Марічкою Падалко.

Читайте Знай в Google News!

"Одужала і повертається до роботи! Вже зранку зустрічайте @marichkapadalko в ефірі ранкових випусків ТСН.", - написала Соломія Вітвіцька під фото.

Марічка Падалко, фото - https://www.instagram.com/marichkapadalko/
Марічка Падалко, фото - https://www.instagram.com/marichkapadalko/

Марічка Падалко, фото: instagram.com/marichkapadalko
Марічка Падалко, фото: instagram.com/marichkapadalko

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше телеведуча Марічка Падалко описала свій стан здоров'я і стан здоров'я дітей під час хвороби. Інфекцію приніс додому старший син, який був на спортивних зборах.

Днями зірка телеканалу 1+1 порадувала всіх доброю новиною - вона подолала коронавірусну інфекцію. Щобільше, у вівторок, 1 вересня, вона з'явилася на публіці. Разом з чоловіком Єгором Соболєвим вони відвели десятирічну доньку у школу. Але ведуча зрозуміла, що її поява викликає якусь паніку у людей.

У зв'язку з цим вона наголосила, що повідомити про своє одужання так само важливо, як і про діагноз, а то люди можуть неправильно все сприйняти.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла, як заразилася коронавірусом вся її сім'я.

Як повідомляв портал "Знай.ua", заражена коронавірусом Марічка Падалко розкрила "підводні камені" хвороби: "Нудота, блювота і винос мозку"

Також "Знай.ua" писав, що Костянтин Грубич розповів про зараження коронавірусом.