Популярний український хореограф, суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма поділився враженнями від першого прямого ефіру нового сезону проєкту. Зокрема, він зазначив, що його вразив вчинок Ілони Гвоздьової, яка наважилася вийти на паркет на останніх місяцях вагітності.

Читайте Знай в Google News!

Також Влад Яма зізнався, що був приголомшений виступом Санти Дімопулос. 30 серпня на телеканалі "1+1" відбулася гучна прем'єра нового сезону шоу. Зірки вийшли на головний паркет країни та вже встигли продемонструвати свої танцювальні здібності. Про свої враження Влад Яма розповів в інтерв'ю виданню "Факти".

Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/
Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/

Дмитро Танкович вийшов на паркет у парі з Ілоною Гвоздьовою, яка ризикнула станцювати запальне ча-ча-ча на восьмому місяці вагітності. Технічне виконання танцю Сантою Дімопулос також неабияк вразило суддю.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Влад Яма зауважив, що Ілона виявилася надзвичайно сміливою. Проте її вчинок він вважає божевільним. Хореограф зізнався, що дуже добре пам'ятає, як його дружина почувалася на восьмому місяці вагітності і йому здається, що навіть не зміг би вийти і станцювати.

"Те, що робить Ілона, – неймовірно", – наголосив Яма.

Однак, Влад додав, що вважає пару Ілони та Дмитра трішки слабшою, ніж інші. Також, на думку Ями, поки що не виходить робити все філігранно у Alyona Alyona та Сергія Танчинця.

Під час першого епізоду "Танців з зірками" Санта і Максим станцювали пристрасну самбу. Дімопулос постала перед камерою у досить провокативному образі монахині, а Леонов був спокусником.

Влад зазначив, що танець Санти технічно був майже бездоганно виконаний. Хореограф зізнався, що відніс пару Дімопулос та Леонова до головних претендентів на перемогу. Також Влада вразили постановки Надії Мейхер і Тараса Цимбалюка.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма надихнув? Могилевська анонсувала відкриття школи танців

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також "Знай.ua" писав, що погода дуритиме голови українцям то теплом, то прохолодою: коли чекати осінь