Учасниця "Жіночого кварталу" Тетяна Песик продовжує радувати українців фотографіями, які можуть викликати приємні відчуття.

Читайте Знай в Google News!

На цей раз нова світлина з'явилася в соціальній мережі "Інстаграм".

На фото Песик еротично вгнулась на фоні буколічного пейзажу зі снопами соломи чи сіна.

Жінка одягнена лише у білу сорочку, яка й так своєю довжиною ледь доходить до середини стегна. Бедра ж демонструє доволі високий розріз. Але жінка також трохи задирає сорочку, що ще більше демонструє красу її молодого тіла. Песик іншою рукою закидає волосся назад.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Bring back, bring back, bring back the summer...", - написала вона у підписі до фото. Це можна перекласти як "Поверни назад, поверни назад, поверни назад літо...".

А декілька днів тому Песик зробила й сміливу заяву. У вівторок, 1 вересня, артистка вирішила згадати, як вперше пішла в 1 клас. Виявилося, що в той день пішов дощ і свято перенесли в спортзал.

"Моє перше вересня.. Дуже читко пам'ятаю той день, тоді був дощ і свято відбувалося в спортзалі школи #18. А потім почались звичайні будні школяра, ну і математика бл@т", - емоційно згадала Песик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гола зірка "Кварталу 95" ледь прикрила принади подушкою.

Також Знай. ua писав, що подружки Кравець з жіночого кварталу одяглися у вишиванки-Краса буває різною