Олена-Христина Лебідь відома як людина, яка часто падає, знову упала, телеведуча поділилась світлиною падіння.

Читайте Знай в Google News!

Наречена ексвіцепрем'єр-міністра Павла Розенка активно веде власну сторінку у соціальній мережі “Інстаграм”, де ділиться світлинами з роботи і життя. Так, одна з останніх фото скандальної ведучої зображає ведучу у короткій літній сукні і білих кросівках. При цьому, перспектива фотокартки така, що складається враження, що у Олени-Крістіни ноги неймовірної довжини. Жінка маше руками, має свою фірмову коротку зачіску. Світлину жінка підписала наступним чином: “Летючою походка спіткнулась з бордюру”.


Підписники охоче коментують як світлину, так і ситуацію, відзначаючи, що в такій красивій сукні можна і спіткнутись. Традиційно для персональної сторінки Лебідь люди радять їй трохи набрати вагу.

Олена-Крістіна Лебідь - наречена ексвіцепрем'єра Павла Розенка. Веде телепередачу “Аферисти в сітях” на “Новому каналі”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, гімн у виконанні Dzidzio затьмарив виступ Зеленського з нагоди Дня незалежності України, які пройшли 24 серпня на Софіївській площі у КИєві

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла у поліцію: "Мені і моїм дітям погрожували"

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська після пережитої хвороби звернулася до українців на День Незалежності: "Червона лінія, за якою..."