Співачка Валерія відпустила в сімейне життя сина Арсенія Шульгіна, і досі перебуває під враженням від події. Своїми емоціями, які захльостують її через край, артистка поділилася на своїй сторінці в Instagram. Хлопець одружився на прекрасній дівчині на ім'я Ліана Волкова.

Церемонія пройшла чудово і святково — в кращих традиціях зіркових весіль. Однак і в цій бочці меду знайшлася своя ложка дьогтю. А саме-численні "вкидання" навколо події. Зокрема, Валерія мала на увазі і слухок, який поповз не так давно по просторах інтернету, що Ліана, нібито, вагітна.

" ми живемо в дуже дивний час. Кожна людина може "вкинути" будь-яку інформацію в Інтернет, а далі починає розтікатися лайно (вибачте) по трубах з неймовірною швидкістю. Багато недобросовісних блогерів на тому тримаються-їм потрібні Перегляди за всяку ціну, а, відповідно, гроші. Звертаюся до всіх думаючим, розсудливим людям. Дорогі, не приймайте за чисту монету все, що читаєте в Інтернеті, не занурюйтеся в світ пліток. Таке чисте радісна подія, як весілля двох прекрасних молодих людей, і то вже намагаються забруднити. (Багато кинуться негайно шукати, а що ж за бруд пишуть, я знаю таких😂)

Вона поскаржилася, що у журналістів-"желтушников" і блогерів, які "душі продадуть за перегляди", не залишилося нічого святого.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Однак у кожного є рідні та близькі, які переживають за своїх, і Ваші родичі, малограмотні безсовісні наші писаки і блогери (до нормальних людей мої слова не відносяться), теж можуть постраждати, якщо все-таки рано чи пізно вас притягнуть до відповідальності. А молода сім'я буде щаслива, і Ваші мерзенні плани зіпсувати хорошим людям життя зроблять її тільки міцніше. Всім бажаю добра і любові", — підсумувала Валерія.

Нагадавши, Тіматі на межі розставання: Решетова знову натякнула на кінець.

Як повідомляв портал "Знай.иа", рок долі: мати фешн ікони померла в річницю похорону дочки.

Також "Знай.иа" писав, що у зірки групи" Дискотека Аварія " знову весілля.