Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує свою багатомільйонну аудиторію новинами про своє життя в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно знаменитість розповіла, що провела останній вечір літа з рідними і близькими людьми. Артистка хотіла відзначити його по-особливому і, схоже, у неї це добре вийшло.

Світлана поділилася з шанувальниками фотографією, на якій позує в пікантному образі – напівпрозорому вбранні в сіточку і чорному боді. Також на зірці були чорні босоніжки і маленька сумочка в тому ж кольорі.

"Це був фінальний вечір літа, наповнений коханням і щастям в оточенні найближчих людей. Захотілося відзначити його якось по-особливому. Щоб після, наповненою емоціями і новими відчуттями, знову радувати і дивувати вас 🦄", - написала Лобода.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Лободуся ви завжди радуєте мене і своїх вірних шанувальників ❤❤❤👍👍👍😘😘😘Обожнюю вас😍", "Красуня", "Найкрасивіша😘❤️❤️", "Тропікана-жінка😻🔥", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше спокуслива Лобода вирушила на перезарядку в ультра короткій сукні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода занурила Ваню Дорна в нічне життя, танцям і веселощам немає меж.

Також портал Знай.uа писав, як Світлана Лобода прикувала погляди крихітною спідничкою – фігура на мільйон.