Анастасія Стоцька-популярна російська співачка. Вона активно веде свій блог і відповідає на питання користувачів. Нещодавно співачці поставили досить делікатне питання-чи планує відома виконавиця народити третю дитину. Стоцька відповіла досить просто і лаконічно. "На даний момент, не планую", заявила Анастасія.

При цьому Стоцька не виключила можливість появи ще однієї дитини в найближчому майбутньому. "Я ось теж замислююся... може через пару років", відповіла Стоцька одному з коментаторів її блогу. Таким чином, цілком можливо, що співачка все-таки зважиться народити ще одну дитину. Однак хто ж буде його батьком? Невже Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров-хороший друг і наставник Стоцької. Раніше шанувальники співачки стверджували, що діти Анастасії були народжені саме від Кіркорова. Зараз у Анастасії восьмирічний син Олександр і дворічна дочка Віра. Користувачі вже відзначили разючу схожість Олександра з Філіпом Кіркоровим. Анастасія спочатку намагалася переконати своїх шанувальників, проте пізніше просто махнула рукою на ці чутки. Чи дійсно дивовижна схожість маленького Олександра з Філіпом Кіркоровим-випадковість, ми навряд чи дізнаємося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Протеже Кіркорова Стоцька показала сина, фанати дізналися знайомі риси:"маленька копія Філіпа".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua Стоцька показала в мережі копію Кіркорова і заговорила про втрату популярності: "я бл*дь".

Також Знай.ua писав, що Співачка Анастасія Стоцька народила дочку.