Стало відомо, що син продюсера Барі Алібасова утримує свою матір Олену в жахливих умовах.

Про це пишуть російські ЗМІ, цитуючи слова представника Барі Карімовича Вадима Горожанкіна. За його словами, жінка живе в атмосфері антисанітарії, при повній відсутності комфорту.

Барі-молодший запевняв, що його мама знаходиться в Італії. Однак з'ясувалося, що літня жінка живе у квартирі шоумена в Москві.
"Я бачив, як він бив матір", - каже Горожанкин.

На своє виправдання зірковий спадкоємець стверджує, що всього один раз закривав матір в кімнаті, коли вона вирішила "вигнати з нього демонів".

Барі Алібасов підтверджує слова Горожанкіна і зізнається, що сам ставав жертвою свого сина.

"Підіймав руку на мене. Ми валялися в вітальні на підлозі в бійці", - поділився Барі Каримович.

Сама Олена вперше з'явилася на телебаченні у програмі "Насправді" і пояснила, як насправді йдуть справи. Жінка раніше жила в Саратові, але син продав її квартиру, а гроші витратив, за його словами, на реабілітацію батька, коли той загримів до психлікарні.

У 58-річної жінки, як не дивно, також були проблеми ментального характеру.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я лежала в лікарні, коли Алібасов забрав його до себе на виховання, Барі було 14 років", - згадує про перебування в психлікарні Олена.

Жінка робила спробу накласти на себе руки. На щастя, її вдалося врятувати: сусіди вчасно викликали швидку.

"Мені здавалося, що це було останнє кохання. Мені хотілося заснути, відіспатися. Я жила тоді у своїй квартирі", - поділилася Олена.

Зараз син помістив її в пансіонат. Насправді це місце є домом для людей похилого віку, де Олена - наймолодший постоялець.

"Мені з Барі Карімовичем зараз набагато спокійніше, ніж з моїм сином", - зазначила жінка.

Однак прямих звинувачень на адресу Алібасова-молодшого Олена не зробила. Експерти програми вважаюь, що син залякав маму, тому вона не розповідає про те, як він підіймав на неї руку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у 73-річного Барі Алібасова з'явився позашлюбний син

Як повідомляв портал Знай.ua, Федосєєва-Шукшина вимагає в Алібасова повернути подаровану квартину

Також Знай.ua писав, недавно Барі Алібасов був госпіталізований у психіатричну лікарню з розладом психіки