4 вересня на каналі "1+1" покажуть нові випуски "Ліги сміху". У першій грі другого етапу візьмуть участь три команди зі своїми зірковими тренерами, інші ж судді будуть лише оцінювати їхні виступи.

Читайте Знай в Google News!

Першою на сцену вийде команда "Джокер". З тренером Надею Дорофєєвою зіграють чинні чемпіони проекту – "Ветерани космічних військ".

Дорофєєва з ВКВ, фото прес-служби 1+1
Дорофєєва з ВКВ, фото прес-служби 1+1

"Для одного з номерів хлопці попросили мене одягнутися в щось сексуальне. Я вибрала чорні лакові штани, але зовсім забула, що зйомки будуть проходити на вулиці. Так що, під час запису гри я трохи боялася, щоб ці штани на мені не запалали, адже на вулиці стояла неймовірна спека", - поділилася Дорофєєва, якій учасники зізнаються в коханні просто на сцені.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото прес-служби 1+1
Надя Дорофєєва, фото прес-служби 1+1

Також у цьому ефірі з'явиться команда "Моя провінція", яка раніше покинула сезон. Так, хлопці замінили білоруську команду "Королі Турбаз", які через пандемію не змогли приїхати на зйомки.

Вінничани змусять свого зіркового тренера Наталію Могилевську чистити картоплю на сцені.

Команда "7*я" з Чернігова із зірковим тренером Гаріком Бірчею зважиться на першу в історії пародію на тренера Мірчу Луческу вже після його призначення в "Динамо".

Гарік Бірча і 7я, фото прес-служби 1+1
Гарік Бірча і 7я, фото прес-служби 1+1

На цьому етапі команди не залишають проект, а борються за Тотем, який допоможе їм не вилетіти в наступній грі. Яка з команд отримає трофей, глядачі дізнаються вже зовсім скоро.

Ліга сміху, фото прес-служби 1+1
Ліга сміху, фото прес-служби 1+1

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Квартал 95" підготував українцям щось особливе.

Як повідомляв портал Знай.uа, Влад Яма відверто заговорив про лідерів нового сезону "Танці з зірками".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" показав, як проводить канікули з сім'єю.