Анатолій Пашинін славиться творчим арсеналом, в якому можна виділити чимало цікавих робіт. Вперше він постав глядачеві в серіалі "Ундіна", а потім — у фантастичному бойовику "Ми з майбутнього". Однак успіх прийшов після участі в багатосерійній військовій драмі під назвою "Грозові ворота".

Читайте Знай в Google News!

Фанати не могли навіть уявити, що актор зв'яже своє життя з війною, незважаючи на переконливі ролі колишніх фронтовиків, партизанів або льотчиків. Після отримання інженерної освіти, він відправився в Москву, де і вступив до Вищого театрального училища імені Щепкіна.

Далі він йшов по творчому шляху, поки не трапилася "Революція Гідності". У 2017 році він записався до лав добровольців, щоб брати участь у бойових діях на Донбасі. Він дотримувався певних умов, щоб відчувати себе комфортно і насолоджуватися життям, тому не бажав зв'язуватися з військовими силами України.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Він відмовляється повертатися в Російську Федерацію і виявляє кардинально змінену думку з приводу української влади. Він помітив за собою стеження з боку СБУ. Його колега розповідав про те, що актор перебивається випадковими заробітками, працюючи різноробочим.

Однак директор Пашиніна, який з 2018 року живе в Одесі, Юлія Павлова спростовує цю інформацію, повідомляючи що він отримує пропозиції про зйомки і останні проект під назвою "Ліцензії на злочини" вийшов в 2019 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кличко "втратив" мільярд.

Як повідомляв "Знай.ua", головні новини за 3 вересня: заробітчанам змінили правила, а одиноким пенсіонерам-життя.

Знай.ua писав, Дантес вбрався в жіночу сукню заради Монатіка, бідна Дорофєєва: "Хочеться ще і ще”