Кілька тижнів тому з'явилася інформація про те, що популярне шоу "Від пацанки до панянки" (Новий канал) буде продовжено на п'ятий сезон, тому пошук нових дівчат строго від 18 років почався.

Читайте Знай в Google News!

Ксенія Бабенко, яка є керівником проекту, заявила, що відбір учасниць діятиме ще протягом декількох тижнів, а фіналістки четвертого сезону розповіли про зміни, яким допомогло навчання в Школі леді.

Переможниця четвертого сезону Женя Мазур розповіла про те, що не вживає наркотики вже протягом 11 місяців через те, що в Школі леді її змушували дивитися на життя по-новому.

Мазур, фото: Новый Канал

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Одна з фіналісток Віка Альохіна повідала про те, що проект допомагає усвідомити те, що жодна людина в світі не бажає тобі зла і зміни залежить лише від себе самого. "На проекті дійсно змінюються, головне - бажання. Потрібно пам'ятати, що всі зміни залежать тільки від нас. Якщо ти захочеш - змінишся", - доповнила вона.

Юлія Чигринець відмовилася від алкоголю, адже до участі в проекті багато пила. Вона спілкується Женею Мазур і радіє з нею кожному новому дню.

Чигринец, фото: Новый Канал

Настя Іваненко, яка теж є однією з фіналісток четвертого сезону, розповіла про свої досягнення. "Зараз займаю посаду експерта в міжнародній компанії в Києві. Я відкрила власний Instagram-магазин, і розвиваю його. До всього цього мене підштовхнув проект", - розповіла вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найбільш оплачуваний актор світу Дуейн "Скала" Джонсон розповів про важку хворобу: вразила всю сім'ю.

Як повідомляв "Знай.ua", підопічна Потапа Андраде показала, що у неї під плащиком: "Відчуваю себе сексі"

Знай.ua писав, Дмитро Комаров подарував красуні-дружині Екзотичний презент, але налякав її: "Сушений..."