Відома російська співачка і шансонетка з українським корінням Любов Успенська, у якої проблеми у відносинах з дорослою дочкою, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Так, нещодавно зірка показала в соцмережі яскраві фото, на яких з'явилася в цікавому образі, в компанії загадкового красеня.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на нових фото Любов з'явилася в оригінальному образі і пікантних позах, виявилося, що вона зібралася на день народження до свого друга. На ній модні сині штани і смугаста кофтинка, цей наряд підкреслив апетитні форми 66-річної зірки, які вона активно демонструє на камеру. Волосся співачки розпущене і красиво укладене, а на її обличчі яскравий макіяж, вона кидає млосні погляди в об'єктив. У підписі до публікації Успенська написала: "Збираємося на день народження нашого друга в @lamaree_restaurants ❤️. У супер гарному настрої❤️. Всім бажаємо гарного вечора ❤️. З моєю зіркою @_levano_official_". Фоловери в захваті від нових фото зірки, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, скандальна Любов Успенська запалила на закритій вечірці в Харкові.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Успенська заговорила про весілля з Кіркоровим.

Також портал "Знай.ua" писав, що Успенська похвалилася фото з Лободою.