Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі миле фото, на якому позує в цікавому образі, а в підписі до нього розповіла українцям, як вивчити англійську мову.

Читайте Знай в Google News!

"Прихід осені символізує старт навчального сезону. Особисто я вчу англійську ще з 4 років, і хочу нагадати всім батькам, що пора вибирати курс англійської для їхніх дітей на цей рік! Я вже розповідала вам про @study_academy, які допомагають діткам у вивченні англійської. І вже цієї суботи, 5 вересня, в @study_academy пройде День відкритих дверей. В 11 локаціях академій по Києву відбудеться презентація програм англійської для дітей та дорослих. А ще ж онлайн для всієї України! Навчання стартує наступного тижня, і це класна можливість почати вивчення англійської! Беріть дітей, друзів, рідних, знайомих і приходьте в суботу записуватися на навчання в @study_academy. Важливо! Потрібно обов'язково зареєструватися і отримати запрошення! Посилання додаю в сторіс або на сторінці @study_academy", - написала Настя в підписі до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.