Кохана португальської зірки футболу Кріштіану Роналду - 26-річна аргентинська модель Джорджина Родрігес, відвідала Венеційський кінофестиваль.

Красуня прийшла на перегляд короткометражної екранізації п'єси Жана Кокто "Людський голос" іспанського режисера Педро Альмодо та фільм "Quo Vadis, Aida?" режисера Ясміла Жбанич.

Без сумніву, знаменита модель стала зіркою вечора. Джорджина Родрігес красувалася на червоній доріжці в неймовірній атласній сукні світло-пудрового кольору від бренду Pronovias і босоніжках від Casadei, яка ідеально сиділа по фігурі, підкреслюю всі принади дівчини.

Високий розріз сукні-бюстьє дозволив Джорджині ефектно продемонструвати свої ноги. Також вбрання чудово підкреслило пишний бюст дівчини та тонку талію.

І нехай наречена Кріштіану Роналду не має відношення до світу кіно, але вона абсолютно точно вміє привертати до себе увагу.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Відео з відвідуванням заходу обраниця нападника Ювентуса опублікувала в Instagram.

"Досвід кіно: Венеція і Альмодовар", - написала Джорджина Родрігес у коментарі до посту

На заході Родрігес зустрілася з культовим іспанським режисером Педро Альмодоваром. Їхня спільна фотографія з'явилася вчора в соціальних мережах. Іспанські ЗМІ навіть висловив припущення, що в майбутньому Джорджина може знятися в одній з картин Альмодовара.

Remote file

Після прем'єри Джорджина не вирушила відпочивати, а переодяглася і продовжила програму. На цей раз вона постала перед фотографами в готелі Excelsior в чорній мерехтливій сукні Lia Stublla.

Нагадаємо, кохана Роналду Джорджіна Родрігес похизувалася бездоганним тілом у купальнику

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду показав свого сексі-тренера

Також Знай.ua писав, фітнес-модель Ана Чері станцювала "вологий" тверк під душем