В'ячеслав Узєлков-український професійний боксер, раніше виступає в напівважкій ваговій категорії. У 2008 році йому вдалося перемогти боксера зі Словенії, Дениса Шимича, у якого на рахунку було 19 перемог і жодної поразки.

Читайте Знай в Google News!

Також він виступав тренером на шоу" Зважені та щасливі", починаючи з четвертого по 8 сезон. З шостого сезону підключилася його дружина Марина Боржемська, з якою вони згодом розлучилися.

Про багато подробиць розлучення і життя з Боржемською Узєлков розповів в інтерв'ю на Youtube-каналі "ТУШИТЕ СВЕТ". За його словами, жінка маніпулює і людьми, і їхніми дітьми, яких налаштовує проти В'ячеслава, виставляючи його в поганому світлі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Узєлков розповів, що коли у нього стався інсульт, він разом з Мариною не знав про це і після цього його чекало ще два поєдинки на професійній сцені. З приводу масажів мови та обличчя, які йому робила Боржемська, колишній професійний боксер заявив, що це було лише після того, як він вже дізнався про те, що у нього був інсульт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Від пацанки до панянки" змінює людей: вживання наркотиків і алкогольна залежність

Як повідомляв "Знай.ua", Марина Боржемська з "Зважених та щасливих" показала дивовижні результати схуднення: "Пишаюся"

Знай.ua писав, Пономарьов "пояснив свою маленьку"біля Полякової:" здалося 165 см"