В'ячеслав Узєлков-професійний український боксер, який провів ще кілька боїв після того, як у нього стався інсульт. Він разом з колишньою дружиною Мариною Боржемською не зумів виявити перших ознак раптового гострого порушення мозкового кровообігу.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно він розповів багато подробиць з приводу життя разом з Боржемської і про те, чого вона домагається після розлучення. А зараз же В'ячеслав Узєлков опублікував фотографії зі спортзалу, в якому продовжує займатися з Людмилою, що має проблеми із зайвою вагою.

"Ура, ура, ура. Хочу сказати, що ми почали з Людою нові наші тренування. Я почав їздити до неї в селище міського типу. Я не можу її відпустити на півдорозі. І хочу сказати, що вага люди становить 169кг.це для тих, хто не повірив у те, що Люда не зупиниться. І того вважайте, скільки вона вже скинула. І вона тільки увійшла в смак. Далі більше))) Люда чемпіон", — написав він до фотографій.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Відомо, що раніше ця жінка разом зі своєю мамою потрапила в ДТП, що і стало основною причиною відмови тренувань у Вінниці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Амазонка бодібілдингу довела, що на її тлі чоловіки виглядають "досить посередньо"

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Сумська в шовковій піжамі довела, що час над нею не владний: "На червону доріжку"

Знай.ua писав, обзивали з-за прізвища - учасниця реаліті "екси" розповіла про цькування в школі