Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле у недавньому інтерв'ю відверто розповіла про стосунки з молодим бойфрендом, якого називає "другом і прекрасним партнером".

На піку своєї популярності співачка зіткнулась зі страшним діагнозом. Борючись з хворобою, артистка навчилася цінувати в житті сім'ю, а не кар'єру. Зараз вона щаслива в стосунках з молодим чоловіком, який на чверть століття молодший за неї. У недавньому інтерв'ю Лайма розповіла про своє життя.

Ось уже четвертий рік в середині літа в Юрмалі буде проходити фестиваль "Рандеву". Цей великий концерт є для Вайкуле дітищем. Вона вкладає в нього багато сил, часу і коштів. Підготовка до цього масштабного заходу починається ще в грудні.

Лайма все тримає під контролем: їй потрібно зв'язатися з виконавцями, дізнатися репертуар, підготувати майданчик. До речі, головна вимога Вайкуле до всіх музикантам - це виконання пісень "на живо".


На піку своєї популярності Лайма дізналася про страшний діагноз. Коли їй поставили онкологію, вона перебувала в Америці.

"Перша реакція - шок, коли тобі озвучують вирок. Потім ти починаєш з цим жити", - зізнається співачка.

Їй знадобилося довгих сім років, щоб усвідомити, що хвороба відступила і більше не повернеться.

У перший час вона перевірялася кожні три місяці, потім півроку, а потім один раз на рік. І в цей момент артистка, нарешті, почала усвідомлювати, що життя триває. Серйозно захворівши, вона зрозуміла, що в першу чергу в житті треба цінувати сім'ю, а не кар'єру.

Останні кілька років співачка щаслива в стосунках з Андрієм Латковський, якого не вважає чоловіком і називає "другом і прекрасним партнером". Лайма зізнається, що може поділитися з коханим чим завгодно і завжди знаходить з ним спільну мову.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Лайма Вайкуле та Андрій Латковський. Фото: globallookpress
Лайма Вайкуле та Андрій Латковський. Фото: globallookpress

"Є пристрасть. Є романтична любов - вона, до речі, найстрашніша, бо фізично ви не можете довго це витримати. І є партнерство. Пари або проходять всі три стадії, або зупиняються на рівні пристрасті або романтичної любові. У нас це сталося, на щастя ", - зізналася Вайкуле.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лайма Вайкуле виступила проти концертів в Криму

Як повідомляв портал Знай.ua, Лайма Вайкуле назвала найважливіші якості для жінки

Також Знай.ua писав, Лайма Вайкуле зізналась, чому ледь не збожеволіла