Відомий український танцюрист і один із суддів проекту "Танці з зірками" Влад Яма час від часу показує своїй фолловерам частинку свого особистого життя у соцмережах. Шоумен є активним користувачем Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Влад вирішив показати українцям свій ідеальний ранок суботнього дня. І написав пост про те, як вони із сім ’єю разом подолали відстань 10 км. На фото Влад обіймає ніжно свою спокусливу дружину у спортивній формі за ногу.

"Щойно ми з коханою пробігли 10км, хоча по фото здається, що не більше семи🙂 Сьогодні Ліліана сумнівалася бігти чи ні, але чим далі ми тікали, тим більше мені дякувала, що все-таки витягнув 💪 🏼 сонце, літо(незважаючи на календар) і близькі люди-що може бути крутіше суботнім ранком?", - пише Влад Яма.

Щоправда, йому довелося особливо не солодко: на підйомах потрібно було "брати на буксир" Леона і його самокат...

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Знаю по собі, якщо ввечері пообіцяв бігти, вранці вже немає варіантів. Це виклик, який допомагає бути активніше і, як результат, більш здоровим! Бігайте з нами, кидайте виклик своїм родичам, колегам і просто знайомим, нас повинно бути ще більше!.. Продовжуємо челендж #крутиземлю, бігайте і привікайте своїх друзів до цього прекрасного заняття!...🏃🏿‍♂️🏃🏽‍♀️🏃🏼", - резюмував танцівник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати: анонси нового ефіру "Танці з зірками"

Як повідомляв "Знай.ua", учасниця "Танців з зірками" Санта Дімопулос вразила результатами схуднення: "Мінус 14 кіло"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Песик спокусливо вигнулася біля снопів: "Поверни"