Відомий український шоумен, продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк згадав "молоді роки" і свою участь у програмі "Что? Где? Когда".

Ігор Кондратюк познайомився з грою "Что? Где? Когда" ще в університеті. У 1984 році на прохання університетських студентів, учасників московської передачі Олександра Друзя, Микиту Шангіна, Марину Говорушкіну та Валентину Голубєву запросили на зустріч до Києва. Через рік випускники відвідали зйомку програми в Москві. Ця подія змінила біографію Ігоря Кондратюка. У 1985 році майбутній шоумен пройшов відбірковий тур у телевізійний проєкт "Что? Где? Когда".

У грудні того ж року Кондратюк вже виступив в складі команди новачків, а в 1986 році команда Ігоря вже брала участь в Повній грі. Кондратюк став постійним членом клубу, увійшов до складу команди Андрія Козлова, яка у 2008 році завоювала приз "Кришталева сова".

Ігор Кондратюк зі знатоками, фото: 24smi
Ігор Кондратюк зі знатоками, фото: 24smi

У 2010 році Ігор Кондратюк не зміг прилетіти на гру в Москву. Організатори заходу знайшли вихід: щоб не позбавляти команду Андрія Козлова гравця, Ігорю було запропоновано з'явитися в ефірі за допомогою Scype.

Вперше в історії цієї телегри один з гравців сидів не за столом разом з командою, а у себе вдома і грав онлайн.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

4 вересня проєкту "Что? Где? Когда" виповнилося 45 років. З приводу ювілею своєї улюбленої програми Ігор Кондратюк поностальгував за тими роками. За словами шоумена, саме ця програма познайомила його з телебаченням, яке пізніше стало його професією.

Ледь не пропустив! 45-літній ювілей телепрограми, яка спокусила мене займатись телебаченням!

Geplaatst door Ігор Кондратюк op Vrijdag 4 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ігор Кондратюк різко висловився про Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Кондратюк різко пройшовся по російських зірках в Україні.

Також Знай.ua писав, Ігор Кондратюк відмовився визнавати Зеленського президентом через МН17