Відомий український виконавець Іван Дорн, який згодом став засновником і директором студії звукозапису Masterskaya, є активним користувачем соціальної мережі Instagram. На нього підписані 764 тисячі осіб, а за весь час він встиг опублікувати понад 800 публікацій.

Читайте Знай в Google News!

Автор таких хітів, як "Северное сияние" , "Стыцамэн", "Так сильно" і "Идолом", на час роботи над англомовним альбомом "OTD" кардинально змінив образ, обривши голову наголо і відпустивши бороду.

Зараз Дорн опублікував фотографію з корабля, на якому разом з ним знаходяться учасники Донрабанди. Він залишив фото без підпису.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Красава тримаєш себе у формі", "Ванька коли порвеш нездара?", "Пірати", "Ось викладає такі фотки, а ми потім читаємо, що він гей...", "Праворуч брат твій чтоли ? Схожі сильно", "Яхтсмени якесь приділені)) Ротару, взагалі, он на ранах", — пишуть шанувальники Івана в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Орла і Решки" стане нареченою: історія кохання і підготовки до весілля однієї з найкрасивіших пар. Здається, вони були разом все життя, а насправді-набагато менше. Всього три роки знадобилося парі, щоб зрозуміти — ось він, той самий чоловік, з яким хочеться провести все життя.

Як повідомляв "Знай.ua", спокуслива Злата Огневич прикрила принади жакетом - готується до найважливішої події: "Сьогодні..."

Знай.ua писав, напівгола Дорофєєва зухвало осідлала піаніно перед натовпом чоловіків, куди тільки Дантес дивиться.