Відомий український танцюрист і один із суддів проекту "Танці з зірками" Влад Яма час від часу показує своїй фолловерам частинку свого особистого життя у соцмережах. Шоумен є активним користувачем Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Влад вирішив показати українцям, як правильно загадувати бажання, обійнявши за талію артистку Наталію Могилевську і суддю "Танців з зірками" Катерину Кухар.

"Загадав бажання між Примою і Легендою...💃🎤 Сьогодні о 21.00 має збутися😇", - написав Влад.

На фото Влад заплющив очі і тримає зіркових красунь за талії. Фолловери просто вибухнули емоціями і засипали танцівника компліментами.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Катерина Кухар в червоній сукні нагадує милу демоницю через ріжки на голові. Наталя Могилевська у розкішній сукні із звірячим принтом схожа на справжню тигрицю. Один Влад у чорному костюмі - скромний танцівник.

"В красном прямо ангел ✊", "Обов'язково здійсниться!!!👍", "Прима -это понятно,но Легенда ,которая выдает по 1му шлаку в год?! Простите...", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати: анонси нового ефіру "Танці з зірками"

Як повідомляв "Знай.ua", учасниця "Танців з зірками" Санта Дімопулос вразила результатами схуднення: "Мінус 14 кіло"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Песик спокусливо вигнулася біля снопів: "Поверни"