Продюсер і музикант Олексій "Потап" Потапенко з 2018 року очікувано одружений на давній подрузі і сценічній партнерці Насті Каменських. Однак від колишньої дружини, Ірини Горової, у нього є син Андрій. Музикант підтримує з хлопчиком чудові стосунки. Мама, з якою живе Андрій, цьому не перешкоджає. Олексій бере активну участь у вихованні сина. 6 вересня Андрію виповнюється 12 років, про це Потап повідомив у своєму Instagram.

Він опублікував фотографію, де сидить в обнімку з сином, а той з гордим виразом обличчя вказує на зоряного тата. Ось, мовляв, я чий син. Обидва одягнені дуже стильно, хлопчик у яскраво-салатовій футболці і з модною стрижкою-майже як дорослий. Фанати в коментарях захопилися тим, як виглядають разом батько і син.

"Такі милі🤩 🤩 😍 😍"," з наступаючим!", "ви просто супер!"- пишуть шанувальники.

Незабаром Потап опублікував ще одне фото сина, зі зворушливим вітальним постом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мій хлопчик @potapchiq , будь щасливий і неси радість людям, вони цього так потребують))) ти класний , відкритий, не дрейфиш висловити свою думку І я радий що мій син-мій друг!! Люблю тебе ! Папа

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, колишня Потапа Горова згадала про своє перше весілля в 16 років.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що колишня Потапа Горова вразила їх дорослим сином і красунею-донькою, неймовірна схожість.

Також портал "Знай.uа" писав, що прийомна дочка Потапа видала головний секрет спокусливого тіла, так зможе кожна.