Створити сім’ю раз і на все життя під силу не кожному. Більшість зірок одружуються більше 2-х разів, а про всі свої минулі стосунки пригадують дуже неохоче.

Читайте Знай в Google News!

Перша обраниця Тарзана

Першим коханням Глушка стала Олена Переведенцева. Їх шлюб протримався дуже недовго, адже з'явилося багато труднощів, з якими пара не могла боротися спільно. Коли артист вирішив переїхати в столицю, Олена залишила його, через що вони розлучилися ще в 95-му. Зараз дружина виглядає все так само привабливо, як і раніше.

Перше кохання, фото з вільних джерел
Перше кохання, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Перше кохання Сосо Павліашвілі

Сосо був одружений тричі, але першою його коханою стала дівчина на ім'я Ніно. Вона завжди намагалася підтримати свого чоловіка, однак, коли у пари з'явилася маленька дитина, виникло багато проблем. Потрібно було заробити багато грошей, щоб прогодувати всіх членів сім'ї. Сосо довелося покинути свою батьківщину і шукати місця заробітку.

Так, він розкручується в шоу-бізнесі і забуває про свою люблячу дружину і зовсім ще маленьку дитину.

Перше кохання, фото з вільних джерел
Перше кохання, фото з вільних джерел

Перша дружина Філіпа Кіркорова
Навіть багатьом фанатам Філіпа досі невідомо, кого саме він обрав в якості своєї коханої. Марія Шатланова-ось її справжнє ім'я. Пара прожила разом близько 6 років, причому вони не були офіційними партнерами. Тим не менш, він завжди представляв її в якості своєї дружини.

На даний момент Марія активно займається спортом і навіть дає свої майстер-класи з йоги. Такі захоплення допомагають їй залишатися такою ж стрункою і красивою, як і в її 17 років.

Перше кохання, фото з вільних джерел
Перше кохання, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наташа Корольова вразила фанатів "новими" губами

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова зазіхнула на "банну" славу Волочкової

Також Знай.ua писав, Наташа Корольова згадала пікантний момент із Зеленським