Телеведуча Наталія Мальцева всіма відома завдяки популярній програмі" квартирне питання", в якому чарівна ведуча з'являється ось уже більше десяти років. Однак ще в 2014 році жінка зникла з телеекранів і лише зараз повідала про те, що ж сталося.

Читайте Знай в Google News!

Вона розповіла, що з того моменту перебувала на лікуванні, так як їй був поставлений страшний діагноз — онкологія. Їй довелося звернутися до лікарів в Ізраїлі, де вона і прожила пару років, відновлюючись. Тоді Наталя задавалася питаннями про те, ким вона є і де знаходиться, а також про дійсно бажані речі. Період для жінки виявився досить плідним, незважаючи на важку недугу. "Я дуже вдячна своїй хворобі, тому що вона багато чому мене навчила", – заявила Наталія Мальцева.

Благо жінка була не одна в цей момент, з нею разом знаходився чоловік, який підтримував і віддавався повністю, щоб хвороба була переможена. Хвороба, за її словами, допомагає придивитися до багатьох речей і переоцінити їх.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Якось в одному з інтерв'ю вона розповідала, що в момент хвороби продовжувала робота над проектами "квартирне питання", "дачний відповідь", тільки віддалено. Жінка придумали новий формат програми, який згодом потім вдалося представити на телебаченні.

Зараз жінка дуже щаслива, вона працює над новим проектом, в її житті багато друзів і чудова команда. "Телебачення-це найсильніший інструмент. Ми зараз боремося за те, щоб в ефірі було якомога більше позитиву. Щоб людина, яка включила НТВ, не хотіла йти, щоб йому було приємно", - підсумувала Наталя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дана Борисова повідала правду про Єфремова після фатальної ДТП: "сьорбав вино все інтерв'ю"

Як повідомляв " Знай.ІА", Настя Каменських з пістолетами в руках поставила українців перед нелегким вибором

Знай.ІА писав, худорлявий Діма Білан показав накачаного батька: шанувальниці прийшли в захват, але не від співака