Йосип Кобзон - російський співак, який зміг заробити собі звання Заслуженого артиста спочатку в СРСР, а потім вже і в Росії. Однак, навіть якщо враховувати популярність цього виконавця і увагу до його персони з боку ЗМІ, практично ніхто не бачив Кобзона без волосся, тобто в перуці.

Читайте Знай в Google News!

А ще Кобзон також вміло зміг приховувати деякі подробиці свого не публічного, а особистого життя, яке було і залишається серйозною таємницею для суспільства.

Варто нагадати нашим читачам, що Кобзон активно підтримував політику президента РФ Путіна щодо України, а також терористичні угрупування в Донецьку, Луганську і Криму.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

У 2005 році стало відомо, що артист пережив складну операцію з видалення злоякісної пухлини. Операція була проведена в Німеччині. Оперативне втручання послабило імунітет артиста. Потім у нього діагностували запалення легень і нирок.

У 2009 році артист був прооперований вдруге і знову в Німеччині. Через п'ять днів після важкої операції Йосип Кобзон відправився на музичний фестиваль в Юрмалу і навіть заспівав. У 2010 році на концерті в Астані Йосип Давидович двічі знепритомнів на сцені і втратив свідомість. Як виявилося, рак став причиною анемії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що померла вдова знаменитого актора Анатолія Папанова Надія Катараева. Її не стало на 94-му році життя. Актриса хворіла на пневмонію, їй раптово стало погано вдома. Жінці викликали швидку, але до лікарні вона так і не доїхала.

Як повідомляв раніше Знай.uа, "посадив на олівець" Кучму, Ющенка і Тимошенко: у Дніпрі прощаються з легендарним художником Леонідом Гамольским.

Також Знай.uа писав про те, що пішов у вічність відомий письменник, дружина вразила заявою творчості такого більше не буде.