44-річний Максим Галкін є популярним російським артистом естради, гумористом і телеведучим. Він ще відомий тим, що живе з Аллою Пугачовою, яка старша за свого обранця на 27 років.

Читайте Знай в Google News!

Подружжя почало зустрічатися ще в 2001 році, а в 2005 — почали жити разом і через шість років зареєстрували шлюб. Нещодавно засобами масової інформації була надана можливі дані про те, що Пугачова і Максим Галкін готуються до розлучення.

Крім чуток ніякої додаткової інформації з цього приводу не надано, але 44-річний чоловік все одно відреагував на цю ситуацію і опублікував фотографію з Аллою Пугачовою на своїй сторінці в Instagram. Він підписав її словами: "Не дочекаєтеся, пліткарі".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Не знаю про що мова, але фотки Класні" , "Найулюбленіша зоряна пара!", "Правильно! Живіть довго і щасливо!", "Щастя вашій родині", "Господи, що за дівчинка з вами Максим? Алла все молодша і молодша, ось що означає щаслива жінка", - пишуть шанувальники зіркової пари в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молода кохана Бреда Пітта новими фото провокує розмови про схожість з Джолі.

Як повідомляв "Знай.ua", російський мільярдер вимагає у колишньої Наомі Кемпбелл повернути подарунки на 3 млн доларів

Знай.ua писав, Тіна Кароль і Юрій Горбунов заспівали дуетом на "Танцях з зірками" - такого ніхто не очікував