Українська телеведуча Марічка Падалко вперше цього року відправилась разом з сином на спортивний виїзд. Для того щоб дати дитині-футболісту змогу позмагатися силами з ровесниками на полі, "зубній феї" з 1+1 довелося подолати немалу дорогу, але результатом мама залишилась задоволеною.

Читайте Знай в Google News!

Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

За підсумками зустрічі у Вищій лізі ДЮФЛУ ФК "Спарта", за який і грає син телезірки, зіграв з "Десною" у "бойову" нічию 2:2.

"Наш перший "виїзд" за @sparta_football_club цього року 😀

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Шість годин за кермом, щоб потім ще годину вилітало серце, бо немає божевільніших фанів ⚽️, ніж батьки. Тим більше у першому турі Вищої ліги ДЮФЛУ, де ми раніше не грали. Бойовою нічиєю 2:2 з «Десною» задоволені 👏👏👏", — написала Падалко.

2020 рік у Падалко виявився непростим, як і в сотень тисяч інших українських батьків. нещодавно вона разом із сім'єю навіть перенесла коронавірусну хворобу.

Марічка Падалко не так давно здобула медійну відомість завдяки витримці, яку вона проявила у прямому ефірі, коли в неї випав зуб. Саме за цей випадок у ЗМІ її назвали "зубною феєю".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Марічка Падалко злягла з коронавірусом разом з дочкою і сином: "Спочатку боліло горло"

Як повідомляв портал Знай.ua, Марічка Падалко, яка втратила зуб у прямому ефірі, порівняла вірус з вагітним токсикозом: "Винос мозку".

Також Знай.ua писав, що "Беззуба" Марічка Падалко захворіла на коронавірус.