Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, зроблених під час першого прямого ефіру довгоочікуваного свіжого сезону шоу "Танці з зірками 2020", яке стартувало 30 серпня.

Так, артистка, яка незмінно веде проект разом з Юрієм Горбуновим, приміряла спокусливу довгу сукню темно-синього кольору з бежевими вставками і глибоким декольте від українського дизайнера FROLOV, а жіночний образ доповнила зібраним назад волоссям і ніжним нюдовим макіяжем.

Варто відзначити, що на першому прямому ефірі Тіна з'явилася в досить відвертій білосніжній сукні від грузинського дизайнера з Лондона David Koma, проте тоді викликала бурхливу реакцію українців і безліч обговорень в мережі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Від нового образу Тіни фоловери залишилися в захваті: "цікаво тільки з якого мультика про принцес ти втекла 😍", "перші хвилин 5 дивилася з відкритим ротом 🤤 🤤 🤤Йо-ма-йо 🔥 🔥 🔥 це таке вогнище.. Просто нереально!!!!! 😍 😍 ", "Приголомшливий образ, як і сама Тіна❤️", "сьогоднішній образ Тіни був шикарний!, "так, дуже подобається, просто королівський образ!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.