Син Софії Ротару Руслан Євдокименко-теж публічна особистість. Він активно веде свій блог в Instagram, де розповідає про зоряне життя. Правда, це життя не позбавлена простих радощів.

Читайте Знай в Google News!

Так, відомо, що Руслан – байкер і часто ділиться з шанувальниками фотографіями на залізному коні. На новому знімку син Ротару позує в сонцезахисних окулярах, мотоциклетному шоломі і шкіряній куртці. Видно, що на вулиці стоїть сонячний день ранньої осені, небо відбивається в шоломі чоловіка.

"Осінь золота", - написав чоловік.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз теплу публікацію Руслана, залишили коментарі, де відзначили прекрасну осінню погоду для прогулянок і порівняли його з безтурботним ангелом з пісні "арії".

"такий милаш😍", "Попутного вітру", "Рус, зеленого світла на дорозі", "Супер осінь для прогулянок", "От би і нам таку осінь", "летить вдалину, безтурботний ангел", - пишуть коментатори.

Раніше, наприклад, Руслан похвалитися багатим урожаєм сливи цієї осені. Він опублікував фото свого автомобіля, багажник якого щедро набитий ящиками з соковитими плодами.

“Три дерева-13 ящиків чорносливу! 👌 🏼 ", — написав Євдокименко. Правда, що він збирається робити з таким природним багатством, чоловік не уточнив. Шанувальники в коментарях припускають, що сливи Руслан пощастить на ринок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, син Ротару влаштував мамі" Титанік " на день народження.

Як повідомляв Знай. ua, син Ротару повеселив шанувальників архівним фото.

Також Знай. ua писав, що син Ротару похвалився багатим урожаєм-13 ящиків, вистачить на довгу зиму і осінь.