6 вересня російська рок-виконавиця Земфіра виступила на фестивалі Stereoleto, який проходив у просторі Севкабель Порт. Співачка виконала свої старі й нові пісні, а також запевнила шанувальників, що новий альбом на підході. Тим не менш, свято музики зіпсував трагічний випадок — для одного з фанів Земфіри ця подія стала останньою в його житті.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає російське інформаційне агентство Спутник.

Під час заходу чоловікові несподівано стало погано. Його винесли з натовпу без свідомості. Припускають, що у шанувальника артистки зупинилося серце.

Земфіра
Земфіра

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Медики намагалися привести постраждалого у свідомість протягом десяти хвилин. Після цього його забрала карета швидкої допомоги. Як стало відомо, в машині чоловік і помер.

Деталі інциденту не розголошуються. Що стало причиною смерті з'ясовується.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше знаменита Земфіра показала світу нове творіння, фанати шаленіють від повернення легенди: "Жесть"

Також "Знай.ua" писав, що Ірина Білик, The Hardkiss, Джамала та інші: премія Yuna назвала найкращі хіти за останні 20 років