Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі миле відео, на якому позує в домашньому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Настя позує в своєму будинку в цікавому образі. На ній білосніжний довгий халат, який закриває все тіло, волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. І радіє вона не просто так - на руках вона тримає п'ять наймиліших білих цуценят. Видно, що співачка заколисує собак, як ніби дитину, і весь цей час пританцьовує під веселу музику за кадром. У підписі до публікації Каменських написала: "Справжнє щастя". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки, засинаючи її компліментами в коментарях до відео і розчулюючись цуценяткам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.