Відома українська легкоатлетка, чемпіонка і просто красуня Марина Бех-Романчук відома на всю країну своїми перемогами і спортивним духом. Дівчина не раз представляла Україну на міжнародних змаганнях і продовжує це робити, а ще вона зібрала багатотисячну аудиторію в своєму Instagram, де тепер часто радує шанувальників яскравими фотографіями їх свого насиченого життя. Так, нещодавно Марина опублікувала в соцмережі милі фото, на яких вона відображена в яскравому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Марина з'явилася перед камерою на вулиці австрійського міста Інсбрук. На прогулянку спортсменка вийшла в кокетливому синьому костюмчику в дрібний білий горошок, який красиво підкреслив її ідеальне тіло. Волосся красуні розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі модні сонцезахисні окуляри і мила посмішка. У підписі до публікації Бех-Романчук написала: "Це місто мрії і посмішок. Поки, красивий Інсбрук". Фоловери красуні в захваті від нових фото, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, красуня Бех-Романчук похвалилася спортивними персиками у райському саду.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що купальник Марини Бех-Романчук зовсім змок від літніх веселощів.

Також портал "Знай.ua" писав, що мокра поза Марина Бех-Романчук змусила всіх чоловіків чекати вихідних.