Лариса Гузєєва не зупиняється в дослідженні Підмосков'я для того, щоб допомагати людям вирішувати проблеми. І зараз вирушила до сім'ї менеджерів, з якими заговорила про особисте життя. Вона завітала Руфіні і Олексію, які працюють в газовій компанії і знаходяться у відносинах вже 15 років.

Читайте Знай в Google News!

Лариса Андріївна оглянула їх великий заміський будинок і ділянку, а також поцікавилася про подробиці роману. У пари є діти від попередніх шлюбів, які вже самі мають сім'ї. Коли Руфіна і Олексій познайомилися, вони ще не були вільні, проте їх це не зупинило. Жінка і зовсім заявила: "Я нікого не відводила!"

Згодом телеведуча сама розповіла про особисту історію і заявила, що всі завжди когось відводять і вона в тому числі. "Він що, коза чи що, що я його забрала? Хоча, звичайно, це я! І все для цього робила", - повідала Гузєєва.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

В ефірі Першого каналу вона повідомила про те, що у кожної пари неминуче настає криза у відносинах і його необхідно подолати, бо будь-яка кохана буде цікавіше Старої дружини. Сама ж Лариса Гузєєва перебуває в шлюбі вже багато років і є щаслива, не перестаючи дивувати свого чоловіка.

Вона помітила, що Ігор Бухаров заглядає на худих подруг, коли сама актриса почала набирати зайві кілограми. Тому вона взяла себе в руки, сіла на дієту і зайнялася спортом. Парі Руфіни і Олексія вона побажала залишатися щасливою і не втратити ту любов, що присутня в їх відносинах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських готується до материнства?

Як повідомляв " Знай.ІА", колишній ув'язнений повідав про долю Єфремова у в'язниці: "я співчуваю"

Знай.ІА писав, пішов з життя лауреат премії "Оскар" і зірка нової хвилі.