Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка продемонструвала спокусливий кадр в білосніжному бікіні, насолоджуючись останніми літніми днями в басейні з блакитною водою. Красуня доповнила жіночний образ макіяжем з акцентом на очах, так званим "smoky eyes", а також не упустила можливості засвітити струнку фігуру, побажавши численним шанувальникам доброго ранку.

Світанкова... Доброго ранку☺️

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "тіні не личать, а так все супер!", "А мені подобається) з днем ангела Вас, Наталя🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹", "Вульгарно,", " красуня♥️", " а очі сумні....", "Принадність🤩 🤩", " макіяж якось не те....", "Або втомилися, або макіяж не дуже вдалий", "щось не те ..", "Nk? Настя Каменських? Всі на одне обличчя".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".