Учасниця "Жіночого кварталу" Тетяна Песик продовжує радувати українців фотографіями, які можуть викликати приємні відчуття. А підписи її фотографій щоразу змушують замислюватись про вічне.

Читайте Знай в Google News!

На цей раз нова світлина з'явилася в соціальній мережі Іnstagram.

На фото Песик залізла на високу скалу і поміркувала про ілюзії серед дерев і кущів. Жінка одягнена лише у темно зелену сукну довжиною міні і чорні туфлі на високому каблуку. Песик рукою притримує волосся і позує на камеру.

"Головне правило реальності - не заплутатись в своїх ілюзіях... Доброго ранку, котята💋 ", - написала вона у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Підписники одразу засипали Тетяну компліментами і відзначили, що вона неймовірна.

"Блін,скільки нині зірок розвелося :Сінді Кроуфорд,Дженніфер Лопес,Меган Фокс.Але вони поруч з цим фото ,стоять й нервово курять в сторонці 😍😏💙🔥💙💙💙", "На каблуках, і в гористій місцевості 👍. Ти екстрималка🔥", "ах какие ножки) красотка", - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

А декілька днів тому Песик еротично вигнулась на фоні буколічного пейзажу зі снопами соломи чи сіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гола зірка "Кварталу 95" ледь прикрила принади подушкою.

Також Знай. ua писав, що подружки Кравець з жіночого кварталу одяглися у вишиванки-Краса буває різною