Телеведуча і наречена екс-міністра Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь активно веде свою сторінку в Instagram і радує передплатників яскравими фотосесіями та історіями з життя. Не позбавлена руда "Аферистка" і почуття гумору і самоіронії.

Читайте Знай в Google News!

Так, на своїй особистій сторінці Крістіна поділилася жартівливою фотографією, де "підвісила" в повітря своє обличчя і сказала, що це полтергейст. Так дівчина вирішила виправдати себе за любов до Селфі.

"полтергейсти теж люблять селфачі", - написала Христина.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз публікації і відзначили в коментарях її красу і гумор, хоч і назвали її аферисткою.

"Якщо фотогенічні, то чому ні?📷 📸 А це звідки такий?!", "Очі просто очманілі! Така ніжна, тендітна, неповторна! Удачі Вам, всього самого доброго, світлого в житті!", "Шикарна", а що? Красиво😍 💖", " ви дуже красива)", " чудово виглядаєте💐", " А Люстра класно вписалася в інтер'єр. Христиночка, ви принадність"," Аферистка", " Крістіна ви гармата !!!",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь розбурхала фантазію українців солодкими "погрозами".

Як повідомляв Знай. ua, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь знову впала у всіх на очах.

Також Знай. ua писав, що наречена Розенко Лебідь повзала по лісі в непотрібному вигляді.